20211003

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

Táncol a tér is

Táncművészeti Minifesztivál

A táncelőadás-minisorozat zenével és tánccal értelmezi újra a Rákóczi tér különböző sarkait, egyben újabb kulturális jelentéssel gazdagítva annak történetét. A fellépő művészek a kortárstánc szféra sokszínűségét reprezentálják: Góbi Rita, Grecsó Zoltán, Feledi János és Cserepes Gyula a tér egy általuk választott szegletét keltik életre produkcióikkal.

Fotó: Bagi Anna Borbála

Időpont

2021. október 3. 11:00
Ez a rendezvény sajnos már véget ért.
#tánc

A Pro Progressione, mint több kortárstánc szervezet és társulat ernyőszervezete, működésének kezdetétől szorgalmazta kortárstánc-előadások megrendezését különböző térspecifikus, szabadtéri helyszíneken. Ezen előadások új jelentéstartalommal ruházzák fel a közterületeket, új közönséget tudnak elérni, kiszabadítják az alkotókat, előadókat és a nézőket is a frontális (tánc)színházi hagyományok keretei közül.

Idei programjuk egy olyan táncelőadás-minisorozat, melynek fellépői a Rákóczi téren maguk választhatják ki a produkcióiknak leginkább megfelelő helyszínt, hogy zenével és tánccal újraértelmezzék a város ezen központi helyének különböző sarkait, és újabb kulturális jelentéssel gazdagítsák a tér történetét.

A Táncol a tér is táncművészeti minifesztivál produkcióinak felkérésénél a kortárstánc szféra sokszínűsége érvényesült, amelyet ebben a különleges környezetben láthatnak az érdeklődők.

Góbi Rita
Feledi János
Grecsó Zoltán
Cserepes Gyula
és sokan mások

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Rákóczi Téri Vásárcsarnok   1084 Budapest, Rákóczi tér 7-9.

Rákóczi Téri Vásárcsarnok

1084 Budapest, Rákóczi tér 7-9.

Kapcsolódó programok

YOU ARE NOW!

tánc

vizuál

zene

YOU ARE NOW!
A Flying Bodies és az ALL CAPS utcaművészeti fesztiválja - a Budapesti Őszi Fesztivál záróeseménye
(D)open your move fesztivál

tánc

(D)open your move fesztivál
Urban dance és kortárstánc találkozó
I. Józsefvárosi Jazzfesztivál

zene

I. Józsefvárosi Jazzfesztivál
Összjazz-fesztivál