20211004

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

Cserepek, félálomban

Mészöly a zsinagógában

Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska különleges Mészöly Miklós-előadása, kiegészülve hangszerekkel, zongorajátékkal, kórussal, templomi hangulattal, spirituális térbe megálmodott hangszereléssel, mégis kortárs-művészeti izgalmakkal és költészettel.

Időpont

2021. október 4. 20:00
Ez a rendezvény sajnos már véget ért.
#irodalom #zene #Ébrenálmodók

Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska Mészöly Miklós-előadása, kiegészülve hangszerekkel, zongorajátékkal, kórussal, templomi hangulattal, spirituális térbe megálmodott hangszereléssel, mégis kortárs-művészeti izgalmakkal és költészettel. Az előadópáros Térey János és Pilinszky János után az idén 100 éves, nagyhatású szerző, Mészöly Miklós lírai művészete és a szakrális épület szelleme előtt tiszteleg vendég-zenészekkel és énekesekkel. Egyszeri és megismételhetetlen előadás, csak a Budapesti Őszi Fesztiválon.

Az épület szent hely. Kérjük, ennek megfelelő ruházatban érkezzen. Férfiaknak fedetlen fővel a zsinagóga területén tartózkodni tilos. A belépéskor biztonsági ellenőrzést végeznek, emiatt kérjük jóval a kezdés előtt érkezzen.

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga   1074 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 11-13.

Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga

1074 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 11-13.

Kapcsolódó programok

MetRumBach

irodalom

zene

MetRumBach
Metrum est Kondor Ádám és Krasznahorkai László műveiből
Dukay 70+1

zene

Dukay 70+1
A Budapest Sound Collective és a Szent Efrém Kórus koncertje